2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: szél

58 cikk 1/6 oldal

Budapesten megdőlt a napi szélrekord, Kékestetőn havazott

Hidegre, sőt egyes helyeken téliesre fordult az időjárás, Budapesten az Országos Meteorológiai Szolgálat mérése szerint 120 kilométer/órás szélerősséget mértek, míg Kékestetőn leesett az első idei hó.

Erős széllel érkezik a hidegfront

Az erős szél veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Lehet Még Poliklinika

Kezdetben teremtette Schiffer a Pártot. A Párt puszta volt és üres, és sötétség borította a fejeket, és Schiffer lelke lebegett a hívek felett.

Másodfokú riasztásokat is kiadtak a heves zivatarok miatt

Több északkeleti járásra már másodfokú riasztást is kiadott a heves zivatarok veszélye miatt kedd délután a meteorológiai szolgálat. Az érintett területeken már a következő órákban olyan heves zivatarok is kialakulhatnak, amelyeket károkozó szél, nagyméretű jég kísérhet.

Következmények nélküli ellenzék

Egyértelmű, hogy az ellenzéknek valahogyan le kell vezetnie a belülről felgyülemlett feszültséget, a tehetetlenségérzést, a számukra kilátástalanná vált helyzetet.

Vér a pucában

Most, hogy már a hivatalos választási végeredményt is ismerjük, talán nincs messze az idő, előbb-utóbb visszavesznek hangerejükből a még kitartón háborgó vesztesek.

Egymást cáfolja Karácsony és Szél

Gyurcsány Ferenc egyébként kedden bejelentette: ha a baloldali pártok alakíthatnak kormányt, akkor hozzák előre idén őszre az önkormányzati választást.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.