2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: Szél Bernadett

219 cikk 1/22 oldal

Vándorszínészek

Ahogy arra számítani lehetett, újabb tévészékház-látogatást iktatott a programjába minap a Hadházy Ákos, Szél Bernadett kabarékettős.

Egy furcsa pár

Szél Bernadett kijelentette: az MTVA vezérigazgatója csak egyféleképpen úszhatja meg a velük történő találkozást: ha lemond. Hadházy meg azt mondta, nem adják fel: „Kitartunk, feltámadunk…” Fel, támadunk!

Beköltözőshow a köztévében

Szél Bernadett úgy akarja megbuktatni a kormányt, hogy több napra beköltözött valahova, ahol egyébként nincsen keresnivalója.

Az MTVA kiáll a dolgozói mellett

Papp Dániel nyomatékosította, senkinek sem engedhető meg, hogy az MTVA bármely dolgozóját emberi méltóságában és az abból fakadó jogaiban bárki, bármilyen jogcímen korlátozza.

MTVA: Hadházyék visszaélnek a joggal

Az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. kedden közös közleményben szólította fel Hadházyékat: tartsák be a jogszabályokat.

Kézivezérelt nyilvánosság

Persze tudom én, hogy nincs Soros-terv, hiába írta le ő maga, mégsem létezik. Egészen egyszerűen azért nem, mert a liberálisok ezt mondják. Márpedig ha ők mondják, akkor az úgy is van.
219 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.