2020. augusztus 5., szerda, Krisztina napja

Címke: Székely Norbert

11 cikk 1/2 oldal

Menet közben lett nagy a nyomás

Amikor a csapat utazott haza Jekatyerinburgból, Székely Norbert szövetségi kapitány arcáról és viselkedéséről nem lehetett leolvasni, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott kijutott a nyári Európa-bajnokságra.

Egy nagyon büszke Székely

Az összes selejtező lezárultával már matematikai bizonyossággá vált, hogy bár a magyar női kosárlabda-válogatott három ponttal kikapott Oroszországban, a legjobb másodikok közé kerülve kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.

Jobbak voltak a vártnál

A Litvániában aratott bravúrgyőzelem után, Albánia ellen kötelező, párját ritkító különbségű sikerrel folytatta szereplését a 2019-es Eb selejtezőin a női kosárlabda-válogatott.

Komolyan kell venni Albániát is

A női kosarasok ma folytatják az Eb-selejtezőket, a férfiklubok pedig döntő mérkőzéseket játszottak, illetve játszanak az Európa-kupában, a Szolnok és a Falco például éppen egymás ellen.

Ellenfélből megbecsült kolléga

Iványi Dalma három éve vonult vissza, most pedig a magyar női kosárlabda-válogatott új szövetségi kapitánya, Székely Norbert segítőjeként bukkant fel.

Tudatosabban akarnak tervezni a fiatalokkal

Székely Norbert 2007-ben ideiglenesen, majd 2009–2011-ben állandó megbízással már betöltötte a posztot, ám a mai helyzet sokban különbözik a korábbiaktól.

Székely Norbert jön, Ivkovics marad

Székely Norbert kinevezése a női együttes élére borítékolható volt, de abban sem kételkedett senki, hogy a férfiválogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics is a helyén marad.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.