2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: székely lászló

41 cikk 1/5 oldal

Ombudsman: módosításra szorul a környezetvédelmi törvény egy pontja

Az alapvető jogok biztosa és a jövő nemzedékek szószólója szorgalmazza a környezetvédelmi törvény azon pontjának módosítását, amely lehetővé teszi a települési önkormányzatoknak, hogy rendeletekkel eltérjenek a zöldhulladék égetésére vonatkozó szabályoktól.

A kórházigazgató szerint Székely László szívsebész a felelős a betege halálért

Székely László szívsebész a felelős a betege halálért – jelentette ki az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Andréka Péter, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója. Szerinte a főorvos rosszul mérte fel az elhunyt férfi állapotát. Kovács Attila országos tiszti főorvos a műsorban közölte: a beteg elhalálozásának körülményeit feltáró vizsgálat kiderítette, hogy eltűnt a beteg dokumentációja, ezért kikerült az egészségügyi rendszer látóköréből, amely végül a férfi halálához vezetett.

Kiadták a betegek adatait

Azonnali belső vizsgálatot rendelt el és büntetőfeljelentést tett Andréka Péter, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója.

Szívsebész-ügy: Betegadatokkal éltek vissza

A közösségi oldal egyik felhasználója a GOKI-ból elbocsátott Székely László szívsebész védelmében tette közzé az ominózus betegdokumentumokat.

Nem Székely László miatt halt meg a beteg

Nem volt műtéti várólistán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben (GOKI) az a férfi, aki a sajtóhírek szerint Székely László szívsebész páciense volt.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.