2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: szegénység

64 cikk 1/7 oldal

Választások a gazdag és szegény Kongóban

Míg a korábbi vezetőket erőszakkal, puccsal, merénylettel távolították el, a mostani elnök, a két választást is megnyert Joseph Kabila önként, hivatali ciklusa lejárta után távozik.

Jelentősen csökkent a szegények aránya

A szegénység és a társadalmi kirekesztődés aránya az elmúlt évtizedben soha nem csökkent olyan mértékben Magyarországon, mint 2017-ben – jelentette ki Fülöp Attila.

Csaknem minden társadalmi rétegben csökkent a szegénység

A szegénység és a társadalmi kirekesztődés aránya a Központi Statisztikai Hivatal most megjelent adatai szerint az elmúlt évtizedben soha nem csökkent olyan mértékben Magyarországon, mint 2017-ben.

Egyre kevesebb a szegény, javul az átlagos életminőség

Jelentősen visszaszorult az elmúlt években a súlyos anyagi nélkülözéssel küzdők aránya Magyarországon 2016-ra, 2012 óta 1,3 millió fővel, 13,3 százalékkal csökkent arányuk a teljes lakosságon belül.

Trump: Szegénység jön, ha elmozdítanak

Összeomlanak a piacok és mindenki elszegényedik: az amerikai elnök szerint ez történne, ha impeachment, azaz közjogi felelősségre vonási eljárás indulna ellene.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.