2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Szegedi Törvényszék

41 cikk 1/5 oldal

Elmarasztalta a bíróság Márki-Zay Pétert

A bíróság nyilvános elégtételadásra, valamint nyolcszázezer forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte az alperest, és eltiltotta a további jogsértéstől.

Czeglédy Csaba házi őrizetbe került

A törvényszék nem látja szükségét a legszigorúbb kényszerintézkedésnek a gyanúsítottal szemben, mondván: az ellene folyó nyomozás befejeződött, iratismertetések történtek, s hamarosan vádat emelnek.

Elhagyhatta a börtönt Czeglédy Csaba

 A bíróság Czeglédy Csaba tartózkodási helyéül szombathelyi otthonát jelölte ki, mozgását technikai eszközzel felügyelik, lakóhelyét csak bizonyos esetekben – például orvosi kezelésre – hagyhatja el.

Jogerősen ítélhetnek Ahmed H. perében

Újabban mindenki hazudik Ahmed H. ügyében, így Sargentini jelentése és a jelentést kritizáló megszólalók is – ezt mondta a Magyar Idők érdeklődésére Bárándy Péter, a szír férfi védője.

Visszanyeri régi fényét a Szegedi Törvényszék

Készülnek a Szegedi Törvényszék műemlék épületének rekonstrukciós tervei, az Országos Bírósági Hivatal 2015-ben hagyott jóvá forrást a tervezési munkálatok megkezdésére.

Szeptemberben ismét bíróság elé áll Ahmed H.

Az ügyelosztási rend értelmében ugyanaz a tanács kapta meg az aktát, amely tavaly júniusban hatályon kívül helyezte az akkori, elsőfokú döntést, és új eljárást rendelt el.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.