2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: Szegedi Nemzeti Színház

9 cikk 1/1 oldal

Tizenöt bemutató a Szegedi Nemzeti Színház új évadában

Tizenöt bemutatót tart a most kezdődő évadban a 135 éves Szegedi Nemzeti Színház, amely értéket és élményeket kínál a nézőknek – mondta el Barnák László, a teátrumot nyártól vezető főigazgató a keddi évadnyitó társulati ülésen.

Kettős jubileumot ünnepel új évadában a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Kettős jubileumot ünnepel új évadában a Szegedi Szimfonikus Zenekar, amely több bérletsorozattal, gyermekprogramokkal várja a közönséget, valamint közreműködnek a Szegedi Nemzeti Színház zenés produkcióiban is – közölte Gyüdi Sándor igazgató hétfőn a Tisza-parti városban.

Olaszországban vendégszerepel a debreceni Csokonai Színház

Az olaszországi Ravennában vendégszerepel október 14-e és 23-a között a debreceni Csokonai Színház és a Kodály filharmonikus zenekar – közölte a színház sajtószolgálata csütörtökön az MTI-vel.

Realizmusba injekciózott színpadi szürrealizmus

Visszautasíthatatlan felkérésnek tűnt egykori tanárom, Spiró György ajánlata a Szegedi Nemzeti Színház főrendezői posztjára – mondta lapunknak Keszég László.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.