2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: szécsény

7 cikk 1/1 oldal

Hűtőház és gyümölcsfeldolgozó épül Szécsényben

Hűtőház épül a Nógrád megyei Szécsényben az önkormányzat és a budapesti székhelyű Házikó Farm Kft. közös beruházásában 2019 tavaszára 140 millió forintból; a telephelyen jövő nyárra a kft. egy gyümölcsfeldolgozó építését is tervezi.

Vallástudományi és néprajzi konferenciát szerveznek Szécsényben

Vallástudományi és a szakrális néprajzban iskolateremtő tudósokra emlékező konferenciát rendeznek Szécsényben a Kubinyi Ferenc Múzeumban szerdától; a négynapos program célja, hogy erősítse a kárpát-medencei magyar szellemi környezetet.

Tetemes kiadások az extrém hideg miatt

Akár milliós összeggel is növekedhetnek a rezsikiadásaink a decemberi, de főleg a januári kemény hideg miatt. A helyzet azonban kezelhető.

A szécsényi országgyűlés bebizonyította a magyarok államszervező készségét

A szécsényi országgyűlés a mostoha történelmi körülmények ellenére újból bebizonyította a magyarok államszervező készségét és társadalomépítő képességét; a magyar utókornak ezért nem szabad elfelednie, ami 310 esztendővel ezelőtt Szécsényben történt – mondta Kövér László a Nógrád megyei városban pénteken.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.