2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: Széchenyi kártya

9 cikk 1/1 oldal

Eddigi legeredményesebb évét zárta a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét zárta 2016-ban, amikor az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg mintegy 180 milliárd forint értékben – mondta Krisán László, a programot koordináló Kavosz Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek.

Ingyenhitel segíthet a baromfiágazaton

A baromfiágazatra is kiterjeszthetik a korábban a jégeső, a fagykár, valamint a sertés- és tejpiaci válság enyhítését célzó agrár Széchenyi-kártyát.

Kedvezőbb feltételekkel kaphatnak hitelt a vállalkozók

Bővültek a Széchenyi-kártya program keretében igényelhető hiteltermékek, mostantól akár 50 millió forint összegben is elérhető a Széchenyi-forgóeszközhitel. Korábban a vállalkozások legfeljebb 25 millió forintnyi hitelt igényelhettek – közölte hétfőn a programot működtető Kavosz Zrt.

Januártól kedvezőbbek lesznek a Széchenyi Kártya feltételei

Januártól a vállalkozások minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel juthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteltermékeihez, egy-egy hitelterméknél ez több mint 100 ezer forint megtakarítást is jelenthet, amelyet a vállalkozások további fejlesztésekbe, árukészletük bővítésére, adott esetben további munkavállaló felvételére tudnak felhasználni – közölte a programot működtető Kavosz Zrt.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.