2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Széchenyi 2020

17 cikk 1/2 oldal

Új óvodaépületet adtak át Szolnokon

Új óvodaépületet hoztak létre Szolnokon mintegy 370 millió forint európai uniós támogatásból a Hold úti intézmény helyén – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal sajtószóvivője az MTI-vel.

A bükki kaptárkövek megóvására törekszik a nemzeti park

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága (BNPI) 180 millió forintot költ a következő években a bükki, kiemelten pedig a szomolyai kaptárkövek természeti értékeinek megőrzésére – mondta Rónai Kálmánné, a BNPI igazgatója pénteken Szomolyán sajtótájékoztatón.

Közel egymilliárd forint alumíniumipari projektre

Konzorciumot hozott létre az Arconic-Köfém Kft. a Miskolci Egyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Dunaújvárosi Egyetem részvételével – közölte a vállalat.

Egymilliárdos informatikai-távközlési beruházás Fehérgyarmat környékén

A Digitális Magyarország program részeként egymilliárd forint értékű informatikai-távközlési beruházás valósul meg Fehérgyarmat környékén, ahol optikai kábel gerinchálózatot építenek ki – közölte a fejlesztés nyertes pályázója, a SzamosNet Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Hatszázmilliós fejlesztést tervez a Continental Veszprémben

Ipari kutatásra, járműdinamikai és közlekedésbiztonsági fejlesztésre fordítják az elnyert támogatást a Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi telephelyén, a beruházás összköltsége több mint 600 millió forint – mondta a gyár fejlesztési vezetője kedden az MTI-nek.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.