2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: SZDSZ

141 cikk 1/15 oldal

A hatalmi központok letörése

Az Országgyűlést, a közszolgáltatásokat, a sajtótér bizonyos hányadát, a pénzügyi irányítást, a gazdaságpolitikát, a titkosszolgálatokat és a honvédséget már visszavette az állam. A magyar állam.

A Konrád-Gyöngyösi tengely

Gyöngyösi Márton és Konrád György is egyetért abban, hogy „Az ördög öreganyjával is össze lehet fogni, ha teljesülhet a cél, a választási törvények demokratikus megváltoztatása.”

Portik Tamás SZDSZ-es kapcsolatot is keresett

Az Energol Rt. egykori marketingigazgatója egy sor szocia­lista politikussal állhatott kapcsolatban, a cég titkárnője pedig az SZDSZ-es Kuncze Gábor belügyminiszter rokona volt.

Ajánlja magát

Most meg főpolgármester szeretne lenni Karácsony Gergely. Merthogy az még nem volt. Ez némiképp visszalépés a részéről, hiszen tavaly már miniszterelnöknek készült.

A Jobbik szembeköpte önmagát

Ekkora válságot és káoszt egyetlen párt sem úszhat meg népszerűségvesztés nélkül, ezért a 19-ről 13 százalékra zuhanás bő fél év alatt szinte természetes következménynek tekint­hető.

Nem tetszünk Petőnek

A magát az ország szürkeállományának tartó felekezet elsőre harsogva imitálta az antibolsevistát, majd három cikluson át az MSZP szekerét tolta.
141 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.