2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Százhalombatta

24 cikk 1/3 oldal

Több településen romlott a levegő minősége

Több településen romlott a levegő minősége, öt városban ismét egészségtelennek minősítették a levegőt a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt.

Idén 25 éves a nemzetközi folklór fesztivál Százhalombattán

Negyedszázados jubileumát ünnepli az egyik legnagyobb nemzetközi folklór fesztivál, a Summerfest, amelyet idén 20 ország részvételével rendeznek meg augusztus 12. és 22. között Százhalombattán – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Nagy a dollárok csábítása

Dél-Budától negyedórányira, Százhalombattán rendezik szerdától szombatig a rövid pályás országos úszóbajnokságot. Igazi sztárpará­déra számíthatunk.

Vasútfelújítás Érd és Százhalombatta, Kelenföld és Háros között

Jelentős változásokra kell számítani a Budapest-Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a hozzá csatlakozó vonalakon utazóknak a Kelenföld és Háros, valamint az Érd és Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején kezdődő pályafelújítása miatt – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

Hosszúnak csak egyetlen ellenfele volt

Az 50 méter gyors előfutamának rajtjánál állítólag az „elkészülni!” vezényszónál megmozdult Katinka egyik lába, s mivel ez valóban szabálytalan, ezért kizárták.

Kiss megkésett bocsánatkérése

Bocsánatot kért szerda délelőtt Kiss László, az úszószövetség korábbi kapitánya Takáts Zsuzsannától, akit megerőszakolt 1961-ben.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.