2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: százezrek

8 cikk 1/1 oldal

Százezres nagyságrendben vannak Magyarországon Alzheimer-betegek

A legkülönbözőbb becslések vannak arra vonatkozóan, hogy Magyarországon hány Alzheimer-kórban szenvedő beteg él, az biztos, hogy százezres nagyságrendről van szó – mondta a pénteki Magyar Hírlapnak a Magyar Neurológiai Társaság elnöke az időskori elbutulás leggyakoribb okaként számon tartott betegség elleni küzdelem világnapja alkalmából.

Százezrek fogadták a győztes válogatottat Párizsban

Százezrek ünnepelték az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország felett 4-2-es győzelmet aratott francia válogatottat hétfő este Párizsban, a Champs-Elysées sugárúton. A hazatérő csapat tiszteletére Emmanuel Macron államfő fogadást adott csaknem háromezer vendég, többségében hátrányos helyzetű gyerekek részvételével.

Százezrek a fegyverkorlátozásért

A floridai eset rég nem látott tiltakozóhullámot váltott ki az Egyesült Államokban, ahol ezúttal százezrek vonultak a nagyvárosok utcáira a fegyvertartás szigorítását követelve.

Százezrek hajóznak a Dunán

Az elmúlt években átlagosan 300 ezren vették igénybe a szolgáltatást, tavalyelőtt 52,8 tavaly pedig 65,7 millió forint volt a bevétel – írja a BKV-hajók kihasználtságáról és jövedelmezőségéről a pénteki Világgazdaság.

Zavargás követte a tiltakozásokat

A párizsi összecsapásokban 24 rendőr megsebesült, és 24 embert őrizetbe vettek. A szakszervezetek és a fia­talok a baloldali kormány lépései ellen tiltakoznak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.