2020. november 27., péntek, Virgil napja

Címke: Szász Jenő

11 cikk 1/2 oldal

Zászlónk ünnepe volt ez

A magyar zászló és címer napja alkalmából egy 1848 méteres magyar zászlót vitt végig tegnap az Opera és a Hősök tere között 1848 ember.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Székely Bált Budapesten

Negyedik alkalommal rendezték meg szombaton a Székely Bált Budapesten, a Várkert Bazárban. Tarlós István főpolgármester ünnepi beszédében úgy fogalmazott: „összetartozunk, magyarok voltunk, vagyunk és leszünk.”

Otthon lenni a világban

Jótékonysági céllal rendezték meg a III. Székely bált a Várkert Bazárban pénteken. Idén az est három székely kedvezményezettje mellé egy kárpátaljai közösséget is választottak.

Harmadik alkalommal rendeznek Székely Bált Budapesten

Harmadik alkalommal rendezik meg február 5-én a Székely Bált Budapesten, az idén rendhagyó módon a jótékonysági est három székely kedvezményezettje mellé egy kárpátaljai közösséget is választottak – mondta el Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke az MTI-nek.

Kinyújtott kéz a határon át

2010 óta sorra megszülettek a nemzetegyesítés lelki és közjogi alapjait szolgáló törvények, amelyek együtt gondolkodásra, tervezésre, cselekvésre biztatnak.

Stratégia, Világkupa, GP-döntő

A birkózóknál az év végére is maradnak komoly viadalok magyar részvétellel. Ma kezdődik a klubcsapatok szabadfogású Világkupája Teheránban, péntektől a Golden Grand Prix döntője Bakuban. Előbbin egy, a csb-ezüstérmes Csepelre épülő gárda vesz részt soraiban három idei vb-indulóval (Molnár József, Lukács Norber, Szmik Attila), utóbbin pedig a nyári Európai Játékokat megnyerő Barka Emese és Sastin Marianna, illetve az ugyanitt 2. Korpási Bálint.

Szász Jenő: a nemzeti történelmet nem elég tanítani

A nemzeti történelmet nem elég tanítani, eszméinek követésére a fiatalokat nevelni kell – mondta Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke a budapesti Bem József-szobornál tartott koszorúzási ünnepségen csütörtökön.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.