2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Szarvas József

8 cikk 1/1 oldal

A tanyától a vágóhídon át a Nemzeti Színházig

Tenk László festőművész albumát és Szarvas József színművész 60. születésnapjára született összegző könyvét meghitt esti beszélgetésen mutatták be a békásmegyeri Szent József Házban.

Elplántálni a magyar jövőt

A magyar őshonos gyümölcsfajták ápolása páratlan sikertörténet: Kovács Gyula pórszombati erdőmérnök mára több mint kétezer eredeti hazai gyümölcsfajtát őriz génbankjában.

Pajtaszínházi évadnyitó Viszákon

A Kaszás Attila Pajtaszínházban június 9-én tartják az évadnyitót, a nyári hétvégéken kulturális programokat szerveznek a helybélieknek.

Szarvas József volt Szabó Anett vendége

Az Echo TV Kettesben című szilveszteri műsorában a Nemzeti Színház művésze, Jászai Mari-díjas színész vallott életéről, pályájáról.

Elmélyülés és szórakozás

A fesztiválok hazai térképén egyedülálló helyet foglal el a magyarföldi Fatemplom fesztivál, amely kezdetben a fatemplom születésének ünnepe volt.

Az elbulvárosodásunk története

Magyar nyelven eddig kiadatlan Dosztojevszkij-művet, az író 20. századi abszurd irodalmat megelőlegező groteszk írását válogatta őszi bemutatói közé a Nemzeti Színház.

„Hallotta valaki fenni?”

Pontosan tudja, hogy ki ő, honnan jött, és mit akar. Ugyanolyan természetes színpadon és filmben, mint civilben – a Szarvas József hiteles és őszinte.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.