2024. április 24., szerda, György napja

Címke: Szanyi Tibor

98 cikk 1/10 oldal

A kanyarban sincs az ellenzék

Miközben a Fidesz–KDNP már az önkormányzati választásokra is készül, az ellenzéki pártok szemmel láthatóan még az EP-választásra sem alakították ki stratégiájukat.

Kabaré

Aki lemaradt az Európai Parlament magyar szociáldemokrata képviselőinek szombati erzsébetvárosi fórumáról és szereti a kabarét, sokat veszített.

Személyeskedés az áfa ügyében

Magyarországon a kormány a magasabb áfából befolyó pénzt olyan adócsökkentésekre használja fel, amelyek a munkahelyteremtést és a bérek emelkedését szolgálják.

Újra Brüsszelben áskálódik a baloldal

Tállai András úgy fogalmazott: ha Brüsszel elvenné az adópolitika meghatározásának jogát, az a magyar adókedvezmények eltörlésével fenyegetne.

Szanyi színt vallott

Évekig nem sikerült érzékelnie, hogy a migráció komoly problémát jelent, és következetesen tagadta, hogy létezik a kvóta.

Ismét Karácsonyra alapozna az MSZP

Értesüléseink szerint az MSZP elnöksége abban a forgatókönyvben gondolkodik, hogy Karácsony Gergelyt két szocialista politikus kövesse a listán, utána jöhetnek újra a Párbeszéd jelöltjei.

Az MSZP tartózkodhat a strasbourgi voksoláson

– Nem leszünk hazaárulók – fogalmaztak a Magyar Idők megkeresésére többen is a szocialisták elnökségében arról, hogy várhatóan milyen álláspontot képvisel majd a párt a kérdésben.

Rendőrségi bejelentés Szanyiék ellen

Mihalik Angelika többek között egyszerűen pogány bálványként emlegette a Szent Koronát. A rendőrségnek benyújtott dokumentumban Szanyi Tibort is megnevezik.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.