2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Szanka Ferenc

29 cikk 1/3 oldal

Vádat emelhetnek Czeglédyék ellen

A nyomozóhatóság jelenleg az ügy iratait ismerteti a gyanúsítottakkal és védőikkel – mondta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás, a bíróság ügyészi indítványra elrendelte a gyanúsított letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Tavaszig rács mögött maradhat Czeglédy Csaba

A hárommilliárdos csalással gyanúsított szocialista politikust egy makói munkaerő-közvetítővel kapcsolatos büntetőperben szerdán tanúként hallgatja meg a Szegedi Törvényszék.

Társukat bántalmazó fogvatartottak ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két Nagyfán fogva tartott férfival szemben, akik besúgással gyanúsították meg, és bántalmazták társukat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Négy győri embercsempész ellen indult eljárás Szegeden

Fejenként negyvenezer forintért akart a szerb-magyar határ közeléből Ausztriába szállítani pakisztáni migránsokat az a négy férfi, akiknek elrendelte előzetes letartóztatását a Szegedi Járásbíróság – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Iraki embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emeltek két iraki embercsempész ellen, aki a szerb-magyar határ térségéből akart migránsokat Nyugat-Európába szállítani – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.