2023. június 9., péntek, Félix napja

Címke: számlagyár

9 cikk 1/1 oldal

Milliárdos számlagyár ügyében fejezték be a nyomozást a pénzügyőrök

Több mint négymilliárd forint áfatartalmú fiktív számlát állított ki az a bűnszervezet, melynek tagjaival és a számlákat felhasználó társaságok képviselőivel szemben vádemelést javasolnak a pénzügyi nyomozók. Az ügyben hatvannégy gyanúsított szerepel – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Ma is próbálkoznak fiktív számlákkal

Egyáltalán nem ment ki a divatból a fiktív számlázás – erre utal az a két ügy, amelyről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számolt be szerdán.

Milliárdos számlagyárat lepleztek le a pénzügyőrök a Dél-Alföldön

Egy májusban adócsalás miatt első fokon elítélt férfit vették őrizetbe a pénzügyőrség nyomozói egy csaknem négymilliárd forintos kárt okozó számlagyár szervezése miatt – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Hét évet kapott jogerősen a kecskeméti számlagyár vezetője

Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt a kecskeméti férfit, aki a társaival kialakított céghálózatot felhasználva 1,8 milliárd forintnyi fiktív számlát bocsátott ki 2006 és 2009 között.

Számlagyárosokat fogott el a NAV

Lebuktatott egy több mint száz cégből álló számlagyárat működtető bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A bűnszervezet fiktív számlakibocsátásokkal hatmilliárd forintos forgalmat segített lepapírozni ügyfeleinek – közölte a NAV kedden az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.