2021. október 24., vasárnap, Salamon napja

Címke: Szalóki Ági

8 cikk 1/1 oldal

Al Di Meola mindent vitt a zöldben

Az elsők dicsősége örök. Sokan sok alkalommal mondták már ezt, nem csak az első holdra szálláskor hangzott el. Ezért nem hagytuk ki az első Örvényeshegy-pikniket.

Eggyel megcselekedni…

Csak jobbá szeretni lehet az embereket, ha valaki pozitív változáson megy át, az a szeretet hatására történik, feddésre sohasem – vallja Somos László plébános.

Nyelvi és zenei kincsünk

A magyar állam százmillió forinttal támogatja a csángó oktatást, melynek értelmében kétezer gyermek huszonkilenc intézményben részesül a magyar nyelv oktatásában.

Elismerik a segítő kezek munkáját

Az együttérzést az interneten kifejezni szinte divatos lett manapság, ám a lelkesedésből nem mindig lesz cselekvőképes segítség – állítja Szalóki Ági énekesnő.

Új világzenei fesztivál indul

Budapest Ritmo néven új közép-európai világzenei fesztivál indul: a CAFe Budapest és a Hangvető közös szervezésében október 13-tól 16-ig a Müpában a műfaj több nemzetközileg ismert művésze lép fel.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.