2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Szallas.hu

31 cikk 1/4 oldal

Újabb telt házas hétvége jön

A hosszú hétvégék éve az idei: november elején ismét felfut a belföldi turizmus, a szálláshelyekre eddig érkezett előfoglalások alapján kihasználják a magyarok a mindenszentek körüli munkaszüneti napokat.

Újabb csúcsot dönt idén a vendégforgalom

A belföldi úti célok közül Siófok, Hajdúszoboszló és Budapest tündökölt, míg a külföldiek közül Zakopane, Vir és Crikvenica vitte a prímet.

Sok vendég az alapszabályokat is felrúgja

A megnövekedett vendégforgalom nem csupán nagyobb bevétellel, de bosszúsággal is járt az üzemeltetők számára – gyakoriak voltak a szabályokba ütköző kihágások a turisták részéről.

Tarol a belföldi turizmus

Óriási fejlődést produkált a belföldi turizmus a második negyedévben: több mint 13 százalékkal bővült a szálláshelyek forgalma a magyarok élénk vendégjárása miatt.

Markáns a turizmus tavaszi bővülése

Szédületes a turizmus márciusi növekedése, amikor mind a belföldi, mind a külföldi vendégéjszakák száma két számjegyű bővülést produkált.

Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

A vendégéjszakában mért forgalom az üdülőházak kivételével mindegyik szállástípusban emelkedett. A szállodák szobakihasználtsága 3,1 százalékponttal 50,9 százalékra nőtt.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.