2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: szakszervezet

101 cikk 1/11 oldal

Újabb karcsúsítás jöhet a Tescókban

Várhatóan Magyarországon is folytatódik a Tesco anyavállalatánál nemrég elrendelt drasztikus racionalizálás, ami az aktuális pénzügyi év február végi zárásával születő eredményektől függhet.

Tatabányán a Városháza előtt gyűlt össze pár tucat tiltakozó

Sztrájkot hirdettünk, de tárgyalásokra készülünk – mondta a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke szombaton Tatabányán, ahol a városháza előtti téren tartott kormányellenes tüntetésen a szakszervezeti szövetségek vezetői mellett az ellenzéki pártok női politikusai is felszólaltak.

Bebiztosíthatja dolgozóit a Tesco

A Tesco lehet az első vállalat, amely vállalja több mint 16 ezer munkavállalója felé, hogy az elkövetkező két évben nem alkalmazza a túlóratörvény által megengedett 400 órás munkaidőkeretet.

Alakul az ellenzéki Soros-lista

A Fidesz szerint az EP-választáson lesz egy bevándorlásellenes lista, amelyen a Fidesz–KDNP-re lehet majd szavazni és egy lista azokkal, akik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt.

Balhézni akart az MSZP alelnöke

A lebukás után maga Komjáthi Imre is elismerte, hogy semmi ilyesmi nem történt, sőt azt sem titkolta: ő maga balhézni akart. Gyülekezési joggal való visszaélés gyanújával tettek bejelentést.
101 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.