2020. október 25., vasárnap, Blanka, Bianka napja

Címke: szakács

8 cikk 1/1 oldal

Így keress munkaerőt a Balatonra!

Elkezdődött a balatoni főidény, de már koránt sincs akkora munkaerőhiány felszolgálóból, szakácsból, pohárleszedőből a tó körül, mint a korábbi években.

Rekviem az ízek őréért

Elhunyt F. Nagy Angéla aranytollas újságíró, gasztronómus szakíró, a Magyar Konyha egykori főszerkesztője, akinek munkáiból nemzedékek tanultak meg sütni és főzni

Érthető konyha

Hogyan lesz egy brüsszeli diplomatából az ország gasztrokirálynője? Mautner Zsófi 2005-ben indította el Chili & Vanília című blogját, azóta könyveket ír.

Gyilkosság kavarta fel Lengyelországot

Vádat emeltek hétfőn Lengyelországban az ellen a tunéziai férfi ellen, aki szilveszteréjjel meggyilkolt egy 21 éves lengyel fiatalembert.

Répaleves, szabadon nevelt szárnyasok és biosajt volt a hétfői ebéd

Répaleves, szabadtartású csirkék húsa és biosajt is szerepelt a párizsi klímacsúcsra érkezett állami vezetőknek felszolgált hétfői ebéden, melynek négy fogását a legnevesebb francia séfek készítették, hogy a vendégek ízelítőt kapjanak a francia konyhaművészetből.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.