2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: Szabó Magda

26 cikk 1/3 oldal

Nem tudjuk egymást jól szeretni

Milyen, ha egy idős nőt kiszakítanak a megszokott környezetéből, majd vidékről a nagyvárosba költöztetik? És ha utána feleslegesnek, üresnek és hiábavalónak érzi az életét, majd öngyilkos lesz?

Szerelmi négyszög egy bécsi panzióban

Idén ez a negyedik, a Jaffa Kiadó gondozásában megjelent kötet, Szabó Magda tavalyi centenáriumára több, addig nem publikált írás látott napvilágot.

Nincs kulturális diktatúra!

Vannak olyan külföldi írók, akik nyilvánosan is kritizálják a magyar kormányt, mint tette ezt ­Daniel ­Kehlmann, az idei budapesti könyvfesztivál világhírű német vendége is.

Szabó Magda-műben alakított szerepéért kapott díjat Kubik Anna

Szabó Magda Az ajtó című művében alakított szerepéért nyerte a legjobb színésznőnek járó díjat Kubik Anna a brassói 28. Nemzetközi Kortárs Dramaturgiai Fesztiválon – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Keresik Szabó Magda olvasóinak történeteit

Közeledik a Szabó Magda-centenárium évadzáró eseménye: december 10-én a Muzikumban, Az én Szabó Magdám című esten a közönségé lesz a főszerep.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.