2024. június 22., szombat, Paulina napja

Címke: Szabó Balázs

18 cikk 1/2 oldal

Alaptalanok voltak a jobbikos vádak

Elutasította a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság azt a feljelentést, amelyben a Jobbik több bűncselekmény elkövetésével vádolta meg a pártból tavaly ősszel kilépett Szabó Balázst.

Lyukra futott a Jobbik

Elutasította az illetékes hatóság a Jobbik által tett feljelentést, melyet a párt volt tagja, Szabó Balázst ellen tett sikkasztás gyanújával – értesült a Magyar Idők.

Nyomozás indult a Jobbik gyanús pénzei miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi igazgatósága a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei miatt két személy feljelentése alapján, amelyet ismeretlen elkövetők ellen tettek.

Vizsgálja a NAV a Jobbik pénzügyeit

Meghallgatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tegnap Szabó Balázs volt jobbikost, valamint Tényi István közbejelentőt a párt zavaros pénzügyei ­miatt tett feljelentéseik kapcsán.

A Zeneakadémia legendás orgonája

Liszt Ferenc születésnapján, október 22-én szólal meg újra a Zeneakadémia Nagytermében az európai örökség védelme szempontjából is kiemelkedő jelentőségű, felújított Voit-orgona.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.