2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: szabálytalanságok

32 cikk 1/4 oldal

Vizsgálják a szerződéseket

A piacfelügyelet is kivizsgálja, hogy az utolsó napokban létrejött lakás-takarékpénztári szerződések megkötésekor történtek-e szabálytalanságok.

Négy pártalapítványnál szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ

Gazdálkodási és könyvvezetési szabálytalanságokat, hiányosságokat tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Jobbik Magyarországért, a Megújuló Magyarországért, a Liberális Magyarországért és a Váradi András Alapítványnál a 2015-2016. évi ellenőrzés során – közölte az ÁSZ főtitkára hétfőn az MTI-vel.

ÁSZ: szabálytalanságok a Magyar Államkincstárnál

Nem biztosította az elszámoltathatóságot a Magyar Államkincstár (MÁK) vezetői irányítási rendszere 2013 és 2015 között, és nem volt megfelelő a vagyongazdálkodási tevékenysége sem - közölte az Állami Számvevőszék főtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Holman Magdolna: Az ÁSZ csak azt kéri számon, amit a törvények előírnak

Az Állami Számvevőszék csak a törvényben foglaltakat kéri számon - jelentette ki az ECHO TV Napi aktuális Holman Magdolna a szervezet főtitkára. Azt is mondta, Veresegyház esetében nem a meghiúsult medvevásárlás miatt kezdeményezték az állami támogatások felfüggesztését, hanem azért, mert több esetben hiányoztak a teljesítésigazolások illetve nem tartottak be összeférhetetlenségi szabályokat sem.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.