2021. január 21., csütörtök, Ágnes napja

Címke: szabálytalanság

19 cikk 1/2 oldal

Ősbűn az egészségügyben

Domokos László úgy fogalmazott, hogy a politikai pártoknak nemcsak a jelszavak megfogalmazásakor kellene küzdeniük a jogállamiságért, be is kellene tartaniuk a jogszabályokat.

Szabálytalanul gazdálkodó kórházak

Újabb lendületet kaphat az a nagyjából egy hónapja tartó polémia, amely a hazai egészségügyi intézmények gazdálkodása kapcsán alakult ki.

Tudatosabbak a mai munkavállalók

Egyre több vállalkozást terel a szabályos foglalkoztatás felé a munkaerőhiány, amelyet a részmunkaidős munkavállalók létszámának csökkenése is jelez.

Ellenőrizték a strandokat

Kevesebb szabálytalanságot tártak fel idén az aquaparkok országos ellenőrzésekor a fogyasztóvédelmi hatóság szakemberei, a jogsértések száma a tavalyi évhez képest 17 százalékkal csökkent – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Kevesebb szabálytalanság a kalandparkokban

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint két év alatt 23 százalékkal kevesebb jogsértést tárt fel a fogyasztóvédelmi hatóság.

OLAF: Az Európai Unióban sok a szabálytalanság

Mintegy kétszáz vizsgálatot zárt le tavaly az Európai Unió csalás elleni hivatala, ezek nyomán pedig mintegy 3,1 milliárd euró uniós költségvetési forrás visszafizettetésére tett javaslatot

Az ÁSZ szabálytalanságokat tárt fel a könyvvizsgálói kamara gazdálkodásában

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése feltárta, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara gazdálkodása nem volt szabályszerű, elnöke nem biztosította maradéktalanul a személyes adatok védelmét, és közzétételi kötelezettségének sem tett teljes körűen eleget, emiatt az átláthatóság nem volt biztosított – állapította meg a 2012-2014-es időszakra vonatkozó ellenőrzés eredményét összefoglaló csütörtökön kiadott közleményében a hatóság.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.