2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: szabályozás

125 cikk 1/13 oldal

Legyen világos, ki mehet haza a kórházból!

Sem a hatályos jogi szabályozás, sem a gyakorlat nem egyértelmű abban, hogy mi a teendő, ha egy ellátásra szoruló, nem pszichiát­riai beteg önkényesen elhagyja a kórházat

A netes kereskedelmet szabályozná a WTO

Az elektronikus kereskedelem szabályozásának javításáról indulnak tárgyalások tavasszal az Európai Unió és további közel ötven ország között a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) égisze alat.

Az internetes kereskedelem szabályozására készül a Kereskedelmi Világszervezet

Tárgyalások indulnak tavasszal az Európai Unió és további közel ötven ország között a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) égisze alatt az elektronikus kereskedelem szabályozásának javításáról – jelentette be pénteken a davosi Világgazdasági Fórumon Cecilia Malmström uniós kereskedelmi biztos.

Csökkenti a gazdák terheit az új vízügyi szabályozás

Csökkenti az engedélyezéssel járó adminisztrációs- és költségterheket az új vízügyi szabályozás, amely a korábbi 5 évről 20 évre emelte az öntözésre szóló vízjogi üzemeltetési engedély érvényességét – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtökön az MTI-vel.

A gazdák kezében lesz az irányítás

Önálló jogi személyiséget kapnának a családi gazdaságok, az őstermelői adómentességet pedig csak az vehetné igénybe, akit valóban megillet a könnyítés.
125 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.