2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: szabadulás

14 cikk 1/2 oldal

Megbánás is kellene a szabaduláshoz

Vizsgálnák, hogy az elítélt a büntetés végrehajtása alatt tett-e bármit, ami az okozott sérelem jóvátételét szolgálja – többek között a megbánást és annak megnyilvánulásait is figyelembe kellene vennie a büntetés-végrehajtási bíróknak az elítéltek feltételes szabadlábra bocsátásának mérlegelésénél – írta a Magyar Hírlap szerdán az igazságügyi tárca előterjesztése alapján.

Motivációt jelent az elítélteknek a harmadolás

Barabás Andrea szerint motiválni kell az elítéltet a javulásra, hogy a jövőben ne kövessen el újabb bűncselekményeket. Ez a motiváció a hamarabb történő szabadulás lehetősége is lehet.

Kőrös Gusztáv szerdán szabadul az előzetesből

A Fideszt lejáratni akaró bajai videóhamisítási botrány egyik főszereplője Czeglédy Csaba példáját követve képviselőjelöltként vetette magát nyilvántartásba.

Ma szabadul Repülős Gizi

Ezúttal csak 71 napot töltött rácsok mögött a magyar kriminalisztika unikuma, a 91 éves tolvajkirálynő. Repülős Gizi ma ismét kiszabadul.

Kulcsár Attila ma szabadul Tökölről

Tizennégy év után lezárul a brókerbotrányként elhíresült büntetőügy, miután pénteken szabadul a tököli börtönből az ügy főszereplője, Kulcsár Attila – értesült lapunk.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.