2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: súlyos sérültek

12 cikk 1/2 oldal

Jobban vannak a veronai baleset súlyos sérültjei

Reagál a külső ingerekre, ha beszélnek hozzá, a fejét mozdítja a veronai buszbaleset sérültjei közül utolsóként, pénteken hazaszállított, súlyos koponyasérüléssel ápolt beteg.

Pótkocsiba rohant egy autó az M7-esen Tárnoknál, teljes az útzár

Teherautó pótkocsijába rohant egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a tárnoki lehajtó előtt szombat délután. Négy ember megsérült, az utat teljesen lezárták – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Súlyos buszbaleset Hatvannál

Két súlyos sérültje van az M3-as autópályán Hatvan közelében bekövetkezett buszbalesetnek, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba – tájékoztatta hétfőn késő este a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodát. Soltész Bálint közlése szerint legalább huszonöten megsérültek, amikor árokba hajtott egy menetrend szerint közlekedő járat az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hatvan közelében hétfőn délután. Az utasok közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, őket kórházba szállították, a többi könnyű sérültet a helyszínen látták el a mentők.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.