2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: storck

30 cikk 1/3 oldal

Rossit érdekelné a feladat

A Honvéddal idén bajnokságot nyerő, s jelenleg a Dunaszerda­helyi DAC 1904 csapatát edző olasz „maestro” szinte mindenki által elfogadott, természetes választás lenne a posztra.

Felcsút, Nápoly, Isztambul, Paks

Zsótér Donát őszintén beszélt a Magyar Időknek Bernd Storckról, arról, hogy ifistaként tudott a Napoli és a Chelsea érdeklődéséről.

Bernd Storck tizenkét légióst hívott meg

Bernd Storck szövetségi kapitány tizenkét légióst hívott meg a magyar labdarúgó-válogatottba, amely Svájc és a Feröer-szigetek ellen zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.

Gera, mint edző segíti a válogatottat

Jó az előérzete a csütörtöki, lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéssel kapcsolatban Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

Storck jó játékkal örvendeztetné meg a fociszurkolókat

Jövő hét csütörtökön a lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen jó játékkal, gólokkal és győzelemmel örvendeztetné meg csapatával a szurkolókat Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Storck szerint a fiataloknak bizonyítaniuk kell

Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a fiataloknak bizonyítaniuk kell ahhoz, hogy legközelebb is számításba vegye őket a magyar labdarúgó-válogatottnál.

Tizenhét légióst hívott meg Storck

Bernd Storck szövetségi kapitány pénteken megnevezte azt a 17 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén.

Adeus! Daszvidanyja!

Az álmodozás szűkre szabott korszaka véget ért. De temetni nem kell. Storckot sem. Még ha ennél hálásabb feladat ezekben a napokban nem is kínálkozik.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.