2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: "Stop Soros" törvénycsomag-tervezet

29 cikk 1/3 oldal

Bevándorlási különadót vezetnek be

A kormány a határkerítés, a megerősített határvédelem, a jogi határzár mellett újabb intézkedéseket tart szükségesnek Magyarország védelmében.

Echo-mérleg: Brüsszel legalizálni akarja a bevándorlást

2015-ben még az volt a brüsszeli narratíva, hogy mindenki menekült, aki az Európai Unióba érkezik. Azt mondták, mindenki a háború, az üldöztetés elöl jön Németországba, vagy épp Svédországba. Azóta az európai állampolgárok többsége rájött, mindez hazugság volt. Nem menekültek jönnek, hanem gazdasági, jóléti bevándorlók, akik a jóléti ellátórendszer lehetőségeit szeretnék kiaknázni. Nem véletlen, hogy szigorítanak a legtöbb nyugat-európai országban Dániától kezdve Ausztrián át. Látszik, hogy az a dogma, amit a nyugat-európai elit felállított, az hazugság volt és megdőlt - hangzott el az ECHO TV Echo-mérleg című műsorában.

Európában erősödnek a migrációellenes hangok

A bolgár soros EU-elnökség reformjavaslata megosztja a tagországokat, hiszen tartalmazza a kötelező kvótákat, amelyeket a visegrádi országok és Ausztria is elutasít.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.