2019. május 21., kedd, Konstantin napja

Címke: Stieber Zoltán

13 cikk 1/2 oldal

Stieber Zoltánt nem védi meg a klubja

A közelgő ünnepekre tekintettel lassan lecsendesedik Európa labdarúgása. Észak-Amerikában véget is ért az idény, a profi liga magyarjai már a szabadságukat töltik.

Wayne Rooney a magyar Eb-hős csapattársa lett

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő, Stieber Zoltánt is foglalkoztató DC Unitedben folytatja pályafutását Wayne Rooney.

Bízik benne, hogy Storck marad

Egy híján tíz németországi év után a tengerentúlon lelt új csapatra Stieber Zoltán: a washingtoni DC Unitedet erősíti a következő másfél évben.

Nagy Dominik egyszerre három fronton harcol

Szép lassan Európában is teljes kapacitásra vált a futball nagyüzeme. Sajnos a futballnagyhatalmak bajnokságaiban nemigen akad magyar labdarúgó.

Stieber Zoltán és az amerikai álom

A Washington Post internetes kiadása biztosra írta, hogy Stieber Zoltán nem a holland Twentében, hanem a DC Unitedben folytatja a pályafutását.

Stieber Zoltán tárgyal a klubváltásról

Stieber Zoltán felfüggesztette edzéseit a Hamburger SV futballklubnál, és tárgyalni kezdett az iránta érdeklődő egyesületekkel.

Csank János: most kell észnél lenni!

Csank János korábbi szövetségi kapitány szerint az osztrákokat 2-0-ra legyőző magyar válogatottnak „most kell észnél lennie”, mert az Izland elleni lesz a legnehezebb csoportmérkőzése a franciaországi Európa-bajnokságon.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.