2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Steve Bannon

22 cikk 1/3 oldal

Megosztottság övezi az ENSZ-találkozót

Az ENSZ-kérdés számos országban okozott belpolitikai feszültséget: a hét végén az amúgy is törékeny belga vezetés ingott meg a dokumentum miatt. 

Salvini pártja nem csatlakozhat az EPP-hez

Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes és belügyminiszter pártjával, a Ligával közölték szombaton, hogy nem látják szívesen az Európai Néppártban (EPP), de már csatlakozott is az amerikai Steve Bannon alapította, brüsszeli székhelyű, EU-ellenes, populista mozgalomhoz.

Strukturális válságban az ellenzék

Pető Péter szerint az ellenzéki pártok hitelessége a Fidesz harmadik kétharmados győzelmével be lett árazva, egyetlen ötletük sincs amióta Orbán Viktor hatalomra került.

Bannon mint korunk hőse

Tedd az első helyre a saját országodat, bízz önmagadban, ne engedj a külső nyomásnak és védd a határaidat! Ez ma a korszellem.

Schmidt Mária: Újra kell gondolni Európa szerepét

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután az Országházban külön-külön fogadta az Európa jövője elnevezésű, Budapesten megrendezett nemzetközi konferencia több előadóját.

Adják-veszik a Facebook adatcsomagjait

Steve Bannon szerint a közösségi média világszinten árusítja az adatokat. Donald Trump korábbi tanácsadója elmondta: „Ez egy piac, amelyen nap mint nap folyik a kereskedelem.”
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.