2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: Stefka István

8 cikk 1/1 oldal

Elbúcsúztatták Máté T. Gyula újságírót

A rövid lefolyású, súlyos betegségben szeptember 16-án, 44 éves korában elhunyt újságíró hamvait a 44-es parcellában helyezték örök nyugalomra.

A Békemenet kiállás Magyarország mellett

Pártállástól függetlenül mindazok részvételére számítanak a rendezvényen, akik biztonságos életet szeretnének a magyar asszonyok, anyák és gyermekek számára.

Ezért kell újra a békemenet

Tudjuk, hogy nem vagyunk tökéletesek, sem a kormányunk, sem mi. Tudjuk, hogy csak a Teremtő tökéletes, mi csak törekszünk arra, hogy jobbak legyünk. Ezért menetelünk.

Házhoz a pofonért

Talán perverzió, de mindig érdekeltek a bomlott, föltupírozott figurák, akik pusztán azért kevernek balhét, hogy beszéljenek róluk.

Orosz kutatók a forradalomról

Egyre több orosz történész ítéli el az 1956-os magyar szabadságharc szovjet eltiprását – mondta Horváth Attila jogtörténész a Karc FM Paláver című műsorában.

A diktatúra nem tréfált

Stefka István újságíró Nem vallott, eltemetve című ötvenperces fikciós dokumentumfilmje Dózsa László életén keresztül mutatja meg az elnyomást, amely a tréfát még színpadon sem ismerte.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.