2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: Steffen Seibert

13 cikk 1/2 oldal

Merkel sajnálja Trump döntését, miniszterei hibának tartják

Sajnálatát fejezte ki csütörtökön Angela Merkel német kancellár amiatt, hogy Donald Trump amerikai elnök úgy döntött, országa kilép a párizsi klímaegyezményből; a német kormány szociáldemokrata miniszterei politikai hibának tartják Trump döntését.

Rekordévet zárt tavaly a német turizmus

Tavaly rekordot döntött az idegenforgalom Németországban – derült ki a német gazdasági minisztérium szerdán közzétett ágazati jelentéséből.

Belgium tiltaná, hogy az ottani törökök szavazzanak a halálbüntetésről

A belga kormánynak nem áll szándékában engedélyezni, hogy az országban élő törökök részt vegyenek a halálbüntetés visszaállításáról tartandó népszavazáson – jelentette ki Charles Michel miniszterelnök az RTBF a közszolgálati rádiónak és televíziónak adott interjúban.

A német kormány visszautasította Erdogan bírálatát

A német kormány hétfőn visszautasította Recep Tayyip Erdogan török államfő kijelentését, miszerint a nácizmust idéző gyakorlat, hogy több német városban helyi illetékesek megakadályozták török miniszterek kampányrendezvényeit.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.