2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: startupok

11 cikk 1/2 oldal

Kelendő a magyar kreativitás a német iparvidékeken

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai a Ruhr Summiton, a Ruhr-vidék legjelentősebb, kiállítással és B2B találkozókkal összekötött startup konferenciáján mutatkoznak be október 11-12-én, Bochumban. A Közalapítvány és Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa másfél éve tartó, intenzív együttműködésének köszönhetően számos magyar startup ért már el üzleti sikereket az Észak-Rajna-Vesztfália régióban.

Fejlett az innováció a V4 országaiban

Katowicében, a European Economy Congress kísérőrendezvényén, az Euró­pai startup napokon mutatkoztak be az elmúlt két napban a visegrádi tagállamok startupjai.

Startupjainkkal ismerkedett Madrid és Santander

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány versenyének nyertesei az akadálymentesített térkép mellett a környezetbarát szemétszállítás megteremtésében alkalmaztak sikeres újításokat.

Félmilliárd forint támogatást nyert a Baconsult Kft.

Félmilliárd forint támogatást nyert az innovációs alapból a Baconsult Kft., amely augusztus elsejétől számítva két évig egymilliárd forintot meghaladó támogatást és szolgáltatást nyújt tíz közép-magyarországi startupnak – közölte a cég pénteken az MTI-vel.

Új korszak kezdődik a kockázati tőke piacán

Az induló cégekhez tavaly több mint 12 milliárd forintot eljuttató forrásbevonási csatornában ettől az évtől az állami tőkealapnak jut nagyobb szerep.

Amerikában mutatkoztak be magyar startupok

Jelentős nemzetközi érdeklődés mellett zajlott a napokban az egyesült államokban a világ legnagyobb interaktív technológiai fesztiválja, a South by SouthWest (SXSW).
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.