2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: start up

9 cikk 1/1 oldal

Magyar csapat is továbbjutott a legnagyobb németországi start up verseny elődöntőjén

A Pozi nevű magyar csapat is továbbjutott Németország legnagyobb startup versenyének elődöntőjén, amelyet Rheinland Pitch on Danube címmel rendezett meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Digitale Stadt Düsseldorf egyesület Budapesten kedden - mondta el Szalai Piroska a közalapítvány kuratóriumi elnök az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Áttörés előtt az átvevőhelyi csomagküldés piaca

Az e-kereskedelem dinamikus fejlődésének és az innovatív megoldások terjedésének köszönhetően robbanás előtt áll az átvevőhelyi csomagküldés kelet-közép-európai piaca – írja a keddi Magyar Hírlap a Roland Berger stratégiai tanácsadóra hivatkozva.

Amerikában mutatkoztak be magyar startupok

Jelentős nemzetközi érdeklődés mellett zajlott a napokban az egyesült államokban a világ legnagyobb interaktív technológiai fesztiválja, a South by SouthWest (SXSW).

A Magyar Nemzeti Kereskedőház két céget juttatott ki Las Vegasba

Első alkalommal biztosította a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) két magyar startup cég részvételét a Las Vegasban tartott innovatív technológiákat bemutató kiállításon – mondta el az MNKH vezérigazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Többmilliárdos kutatási programok indulnak

A startup vállalkozások alapítását, mentorálását és képzését ösztönző inkubátorok megerősítése a célja annak a programnak, amelyben egy-egy cég 60 millió forintot kaphat fejlesztésre.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.