2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: Stájerország

9 cikk 1/1 oldal

Putyin lakodalmi tánca Ausztriában

Kiakadt a putyinográf mutatója: Vlagyimir Vlagyimirovics, minden oroszok ura elfogadta az osztrák külügyminiszternő esküvői meghívását.

NGM: erősítik a magyar-stájer autóipari együttműködést

Magyarország és Stájerország erősíti együttműködését az autóipar, a járműipari klaszterek, a közúti próbapályák, illetve az egyetemek között – mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az MTI-nek azt követően, hogy szerdán találkozott Hermann Schützenhöfer stájerországi tartományfőnökkel Budapesten.

Több száz dzsihadista tartózkodik Ausztriában

Stájerország és székhelye, Graz a szélsőségesek egyik fő központja – adta hírül az MTI az osztrák közszolgálati média (ORF) információira hivatkozva.

Érezhetően kevesebb menekült érkezett az ausztriai Spiefeldhez vasárnap

Érezhetően kevesebb menekült érkezett az Ausztria déli határrészén fekvő spielfeldi átkelőhöz vasárnap – közölte a stájerországi rendőrség vasárnap délután. Az elmúlt időszakban naponta több ezren lépték át itt az osztrák-szlovén határt.

„Taxisháború” az osztrák-szlovén határon

„Taxisháború” tört ki a Sentilj-Spielfeld szlovén-osztrák határátkelő osztrák oldalán a stájerországi és a bécsi taxisok között, ugyanis előbbiek szerint a fővárosiak nem jogosultak a menekültek fuvarozására a szlovén határtól – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.