2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: Stadler

16 cikk 1/2 oldal

Tízmilliárdért bővíti gyárát a Stadler

Megkapta az építési engedélyt a Stadler legújabb beruházási terve, amellyel a szolnoki forgóvázüzemének kapacitását kívánja megduplázni a svájci központú vasúti járműgyártó cégcsoport.

Tízmilliárd forintos beruházással megduplázza kapacitását a Stadler szolnoki forgóváz-üzeme

Megkapta az építési engedélyt a svájci központú Stadler vasúti járműcsoport a legújabb szolnoki beruházáshoz, amellyel forgóváz-üzemének gyártókapacitását duplázza meg - mondta Dunai Zoltán, a Stadler Magyarország Kft. felügyelőbizottságának elnöke a Tisza-parti megyeszékhelyen a városvezetéssel együtt tartott sajtótájékoztatón szerdán.

A Stadler javíthatja a Desiro motorvonatokat

A Stadler nyerte el a MÁV-Start Zrt. tulajdonában lévő Desiro motorkocsik forgóvázainak javítására kiírt közbeszerzési pályázatot – derül ki a közbeszerzési értesítőből.

Emeletes szerelvény visz majd a repülőtérre

Jórészt magyar, illetve Magyarországon gyártott részegységekből készül majd a MÁV-Start által megrendelt emeletes motorvonat – értesült lapunk.

Vonatokhoz fejleszt fékberendezést a Knorr-Bremse

Mintegy 270 millió forintot nyert el a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest vasúti fékek fejlesztésére a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.