2023. január 31., kedd, Marcella, Gerda napja

Címke: stabil

13 cikk 1/2 oldal

A magyar gazdaság stabil

A Magyar Nemzeti Bank és az Európai Unió előrejelzése szerint a magyar gazdaság reál­növekedése 2017-ben meghaladta a 4 százalékos szintet.

Stabil alapokon a jövő évi költségvetés

Jövőre választási év jön. A költségvetés számai láthatók, szó sincs felelőtlen osztogatásról. Sokkal inkább az elmúlt évek intézkedéseinek folytatásáról.

Oktatási Hivatal: stabilak az országos kompetenciamérés eredményei

Nem érzékelhető tendenciaszerű változás, stabilak az országos kompetenciamérés eredményei az elmúlt években – mondta Ostorics László, az Oktatási Hivatal osztályvezetője a hivatal pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen a 2016-os országos kompetenciamérés eredményeiről készült jelentést ismertették.

Stabil a BKV pénzügyi helyzete

A korábban előforduló likviditáshiányos helyzetekhez képest a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. pénzügyi helyzete stabilizálódott és a folyamatos működéshez szükséges források rendelkezésre állnak – írta a Világgazdaság hétfői írásában.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.