2022. december 1., csütörtök, Elza napja

Címke: sportcsarnok

22 cikk 1/3 oldal

Átadták az új apátfalvi sportcsarnokot

Nemzetközi futsalmérkőzések rendezésére is alkalmas sportcsarnok épült Apátfalván. A 938 millió forintos beruházást pénteken adták át.

Megnyitották a Kiss Szilárd multifunkciós sportcsarnokot Siófokon

Parádés tánc- és sportműsorral nyitották meg Siófok új sportlétesítményét, a mintegy 3 milliárd forintból megépült, 1500 néző befogadására alkalmas Kiss Szilárd Sportcsarnokot, amely sport-, kulturális - és egyéb események megtartására is alkalmas.

Átadták a többfunkciós sportcsarnokot Répcelakon

Ünnepélyes keretek között adták át szombaton délután a Vas megyei Répcelakon a TAO-támogatással és önkormányzati forrásból 700 millió forintért felépült, 300 néző befogadására alkalmas Répce sportcsarnokot.

Hatmilliárdból épül aréna Kaposváron

A nemzeti sportvárosként ismert Kaposvár újabb büszkesége lesz a 4000 néző befogadására alkalmas, többfunkciós aréna, amely a jövő év végén már a kosárlabdázók és röplabdások otthona lesz – hangzott el szerdán délelőtt az „elöregedett” és felújításra váró kaposvári sportcsarnok mellett épülő, csaknem hatmilliárd forintos beruházást igénylő aréna alapkövének elhelyezésekor.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.