2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Sós Csaba

27 cikk 1/3 oldal

Átformálja a pénz az úszást

Sós Csaba szövetségi kapitány paradigmaváltásról beszél, Hosszú Katinkára pedig klubváltás vár: a háromszoros olimpiai bajnok világklasszis a Fradiba igazolhat.

Csillag született a skót tóban

Ma már mindenki tudja hazánkban, hogy a jóképű, 21 éves veszprémi srác, Szokolai László tanítványa két arany- és egy ezüstéremmel küldöttségünk legeredményesebb versenyzője lett,

Sós Csaba szerint mindenki kihozta magából a maximumot

Sós Csaba szövetségi kapitány szerint minden úszó kihozta magából a maximumot a Glasgow-ban csütörtökön befejeződött Európa-bajnokságon, ahol a magyarok négy arany-, három ezüst- és két bronzérmet gyűjtöttek.

Nem lesznek skótok az érmekkel

A két évvel ezelőtti tíz aranyérem aligha ismételhető meg a ma kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságon, de hogy lesznek magyar diadalok, arra mérget vehetünk.

Virtuálisan már kibékültek

Hiába zajlik javában a 120. országos úszóbajnokság Debrecenben, mégis Hosszú Katinkáék csütörtöki Instagram-posztja tematizálja a honi sportéletet, sőt az egész bulvármédiát.

„Hála istennek, ő a miénk!”

Tizenhárom éremmel – ebből nyolc arany – fejezte be válogatottunk a koppenhágai Európa-bajnokságot, ennél csak az oroszok gyűjtöttek több elsőséget, eggyel.

Elfogyott a levegő Bienerth körül

Csütörtökön hat tag lemondásával működésképtelenné vált az elnökség, igaz, Bienerth Gusztáv elnök a forrongó légkörben sem akarja bedobni a törülközőt.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.