2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: sorozat

37 cikk 1/4 oldal

Kárpátaljáról vetít dokumentumfilmet szombaton az M5

Szomszédaink, a magyarok címmel vetít dokumentumfilmet Kárpátaljáról az M5 kulturális csatorna december 1-én. A Magyar Média Mecenatúra Program által támogatott film olyan kérdésekre keresi a választ, hogy milyen most magyarnak lenni Kárpátalján? A filmet a Filmszemle-díjas Zámborszki Ákos és a Junior Prima- díjas Galán Angéla jegyzi.

Idén is koncerttel várja a közönséget a Rising Stars sorozat

Josep-Ramon Olivé baritonista, a francia Quatuor Arod vonósnégyes, valamint Anais Gaudemard francia hárfaművész mellett az Amatis Trio, Kian Soltani csellóművész és Peter Moore harsonaművész lép fel a budapesti Müpa Fesztivál Színházában november 23. és 25. között a Rising Stars sorozatban, amely az idén is hat koncerttel várja a közönséget.

Folytatódik a Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek című sorozata

Folytatódik a Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című sorozata, amelynek keretében szerda este „. Szüzek voltunk.” címmel hallhat versválogatást a közönség a Várkert Bazárban. A műsorban a költeményeket előadó három ismert színész mellett egy népszerű zenész is közreműködik – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Hegek

Feltépett régi sebek és titokzatos gyerekgyilkosságok a fullasztó délen: az HBO új minisorozata tökéletes látlelet a rothadó amerikai vidékről.

Összegyúrva

Manapság talán nincs is olyan Stephen King-regény vagy -novella, amelyből éppen ne terveznének mozis vagy tévés adaptációt.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.