2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: SorosLeaks

7 cikk 1/1 oldal

SorosLeaks: üzleti célok szolgálatában

A Magyar Idők birtokába került újabb beszélgetésekből az derül ki, hogyan használja fel a magyar származású milliárdos ukrajnai befolyását a saját üzleti céljai érdekében.

Romokon épül a hálózat

Most bemutatjuk, hogy milyen következményei vannak, ha a milliárdos kormányt buktat egy országban. Cikksorozatunk újabb része.

Ukrajna volt annak idején a „legsikeresebb” akció

Lapunk immár napok óta újabb és újabb leleplező hanganyagokat publikál, amelyek kivétel nélkül azt bizonyítják, hogy a Soros György pénzelte és alapította úgynevezett civil alapítványok, szervezetek, NGO-k miképpen befolyásolják egy-egy ország bel- és külpolitikáját a szabadon választott kormányok ellenében, titokban, törvénytelen eszközökkel és mindig ugyanazt a célt követve: Soros elképesztő vagyonának gyarapodását és politikai szándékai érvényre juttatását. Cikksorozatunk újabb része.

SorosLeaks: tagadtak, most magyarázkodnak

A Migration Aid vezetője a baráti médiá­nak tartott sajtótájékoztatón rea­gált a Magyar Idők által közölt cikksorozatra. A Siewert András által elmondottak még zavarosabbá teszik a helyzetet.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.