2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Soros-birodalom

8 cikk 1/1 oldal

A Soros-birodalom káoszt akar Magyarországon

Addig tart a szombaton kezdődő tüntetéssorozat, amíg a kormány nem enged a követeléseinknek – ezzel fenyegetett a Kossuth téri megmozdulás egyik szervezője.

Orbán Viktor: Hazánk nem kér a brüsszeli tervből

A Soros-birodalom egész Európát bevándorlókontinenssé akarja alakítani, amit a saját gyermekeinek sem kíván, ám a magyaroknak nem kell ilyen jövőt választaniuk, meg kell védenünk hazánkat.

Soros György és birodalma 1. rész

Mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség, (ál)intellektuális maszturbáció, nem, szó sincs erről.

Ombudsmanból liberális megmondóember

Majtényi a liberális holdudvarhoz tartozott, nem véletlen, hogy az SZDSZ alkotmánybírónak is jelölte, ám sem az MSZP, sem a Fidesz nem támogatta.

Egy liberális főspicli kudarca

A Soros-birodalom című könyv szerzője rendszeresen célba veszi mindazon államokat, amelyek nem hajlandók a liberális diktátumokat önként végrehajtani.

Nyilvánosak lehetnek a Soros-birodalom titkai

Tiszta képet kaphatunk januárban a Soros-birodalom magyarországi ténykedéséről, miután már az év elején dönthet a milliárdos befolyásolási kísérleteinek nyilvánosságra hozataláról.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.