2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Sopron Basket

26 cikk 1/3 oldal

Álom, rémálom és dráma Sopronban

A magyar bajnok három fordulóval a csoportmeccsek vége előtt még a továbbjutást érő negyedik helyen áll, de a török Hatynak és a Salamancának is 16-16 pontja van.

Egy hónapra tért vissza a soproni legenda

A Sopron Basket ma 18 órakor roppant fontos Euroliga-meccset játszik, a spanyol Salamancát fogadja, és ha nyer, gyakorlatilag lerázza magáról spanyol riválisát a továbbjutásért vívott harcban.

Fontos meccset nyert meg a Sopron

A női Euroligában a Sopron Basket hazai pályán 80-52-re simán nyert a Flammes Carolos Basket ellen, és ezzel alaposan visszavágott az első fordulóban elszenvedett hatpontos vereségért.

Visszavágna a Sopron Basket

A magyar bajnok a női kosárlabda Euroliga mostani kiírásának az első fordulójában győzni utazott a francia Flammes Carolos Basket otthonába, ám október 24-én gyenge teljesítményt nyújtva kikapott 80-74-re.

Győzelem rossz játékkal

A női kosárlabda Euroliga eddigi meglepetéscsapata volt a magyar bajnok tegnapi ellenfele. A Sopron a találkozó előtt három/hárommal állt, így azért lépett pályára, hogy utolérje riválisát.

Csak közel volt a bravúrhoz a Sopron

Olimpiai és világbajnok amerikai légiósok sora vegyül klasszis orosz játékosokkal, szóval tényleg igazi sztárcsapat lépett pályára tegnap Sopronban.

Világklasszisok Sopronban

A célok ugyanazok, mint tavaly. Kulcsmondata ez ebben az idényben a Sopron Basket csapatának, amely április végén nagy meglepetésre második lett az Euroligában.

Három jó negyed nem mindig elég

A női kosárlabda Euroliga legutóbbi ezüstérmese éppen a török sztárcsapat, a Fenerbahce testén keresztül is jutott el az áprilisi négyes döntőbe, ami óriási meglepetésnek számított.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.