2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: Soós Eszter Petronella

12 cikk 1/2 oldal

Kérdés, hogy megmarad-e a politikai válság Franciaországban

Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő szerint a kérdés ma az, hogy a franciaországi helyzetnek megmarad-e „politikai válság jellege”, vagy Emmanuel Macronnak sikerül konkrét intézkedések szintjén kezelnie azt.

Szakértő: a francia középosztály elégedetlen

A francia középosztály elégedetlen, a politikai vezetés elleni tüntetésre politikai válasz szükséges – mondta Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Konfliktusokat teremt Macron az európai politikában

A francia elnöknek, Emmanuel Macronnak az a terve, hogy konfliktusokat teremt az európai politikában – mondta Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Szakértő: Franciaországban jellemző a kormányátalakítás

Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő szerint a franciáknál jellemző a kormányátalakítás, ezért nem számít különösnek, hogy Emmanuel Macron francia államfő új belügyminisztert nevezett ki.

Macron elsősorban politikai tőkét akar szerezni

Emmanuel Macron francia elnök elsősorban politikai tőkét és a lehető legtöbb szövetségest akarja megszerezni az európai parlamenti választások előtt – mondta Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatornán kedden.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.