2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: sokszínűség

8 cikk 1/1 oldal

A sokszínűség segíti a munkahelyi kreativitást

A férfiak és a nők között az informatika területén is előforduló egyenlőtlenségek egyre nagyobb visszhangot váltanak ki. Magyarországon szerencsére kiegyensúlyozottabb a helyzet.

A kulturális másodrendűség

A vitát többen időszerűnek és szükségesnek tartják, mások inkább békülést maszatolnának; úgy tűnik, pillanatnyi státusuknak megfelelően foglalnak állást.

Esőcsepp a tovaúszó felhőben

Az európai nemzetek sokfélesége, koncertje, színes szövedéke nem valami megszüntetendő anakronizmus, hanem páratlan történeti kincs.

Emmi: a tehetségeket különböző módon kell támogatni

A tehetség nagyon sokszínű, ennek megfelelően nagyon különböző módon lehet segíteni a fiatalokat – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Hazánk sokszínűségére hívja fel a figyelmet a Színezd át! programsorozat

A magyar nemzeti kultúra része az itt élő svábok, szerbek, horvátok, cigányok kultúrája is, megismerésük segít az előítéletek leküzdésében – fejtette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a Színezd át! programsorozat fővédnöke vasárnap a budapesti családi rendezvényen a Bálnában.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.