2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: sneider

15 cikk 1/2 oldal

Késik Sneider bejegyzése

A törvényszék a hatályos eljárásjogi szabályozásra hivatkozva azt is közölte, ha a kézbesítés azért volt sikertelen, mert a címzett az iratot nem vette át.

Szomorújáték Jobbik-módra

Az alapító atyák – Kovács Dávid, Nagy Ervin – a küzdelemben megfáradva átadják a hatalmat Vona Gábornak, aki viszonylag kis hal, nem is nagyon ismerik, de bíznak benne.

Folytatódott Sneider fiainak egri büntetőpere

Sneider Tamás többször is politikai indíttatásúnak nevezte a fiai és társai ellen indult büntetőeljárást, azt is kijelentve: büszke arra, hogy a fiai a Betyársereg tagjai.

Szakadás szélére került a Jobbik

Volner szerint nem csak fideszes rágalom, hogy Soros György emberei segítik a Jobbikot a baloldalhoz való közeledésben és a nemzetközi kapcsolatteremtésben.

Önszalámizás

Az igénytelen szappanoperáknál nem lehet tudni, mi lesz a vége, a Vona–Sneider-féle kabarésodó társulat további eseménykrónikájának azonban nem nagy művészet kikövetkeztetni a végső kifutását.

Szinte borítékolható a Jobbik szétesése

A Jobbik a nemzeti érzelmű szavazókról már korábban lemondott, a Fidesz miatt továbbra is csak a baloldalon lát lehetőséget – mondta Deák Dániel.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.