2022. augusztus 14., vasárnap, Marcell napja

Címke: Simon Gábor

50 cikk 1/5 oldal

Tovább nyomoznak Welsz dokumentumai alapján

Gyakorlatilag nincs határidő az eljárás befejezésére az úgynevezett Welsz-iratok kapcsán indult nyomozásban, mivel az alapügyben továbbra sincs gyanúsított – tudta meg a Magyar Idők.

Nagy perek szezonja következik

Nyolc kiemelkedő jelentőségű büntetőper folytatódik a bíróságokon a nyári ítélkezési szünet után. A bonyolult gazdasági ügyekben nem várható idén ítélet.

Csúszik Simon Gábor pere

Továbbra sem született meg törvényes keretek között az adóhiány becslése, amit a volt politikus a terhére rótt bűncselekményekkel okozott.

Újabb bankszámlabotrány

Valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. Nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, ami egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve.

Példátlan sikerszéria

Miközben a balliberális ellenzék permanens válságba került, s kudarcot vallott a Jobbik fordulata, a Fidesz–KDNP minden közvélemény-kutató szerint tartós népszerűségnek örvend.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.